Egészség Program

 Magunk és családunk egészsége a legnyagyobb érték.  Ennek megtartására, javítására számos lehetőség kínálkozik.  Magánegészségügyi bizosítással, egészségpénztási szolgáltatásokkal jelentős előnyhöz juthatunk.

Amit az Egészség program kínál

szűrővizsgálatok

egészségügyi ellátás

egészségfejlesztő programok

összegbiztosítások

Az egészségprogramban elérhető termékek és szolgáltatások

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várnunk egy vizsgálatra. Ha fontolgatjuk is , hogy magánorvost választunk, a költségek elbizonytalanítanak bennünket.  Egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhatunk. Előre látható megfizethető költségen. 

Magán Egészségbiztosítás

Amennyiben megbízható és költségkímélő megoldást keres saját vagy családja egészségügyi ellátásához, és szeretné, hogy egészségbiztosítás fedezze a labor-, illetve a diagnosztikai és szakorvosi  vizsgálatokat, esetlegesen a műtéti ellátást, ismerje meg a magánegészségbiztosítás kínálta lehetőségeket, ahol kölönböző csamagajánlatoból választhat elérhető áron. 

szűrővizsgálatok + egészségügyi ellátás + összegbiztosítások

Egészségbiztosítással az ellátásszervező partnerek országos szolgáltatói hálózata révén szakorvosi vagy diagnosztikai vizsgálatokat lehet igénybe venni. Magas színvonalú rendelőkben, előre egyeztetett helyen és időpontban.

Diagnosztikai vizsgálatok pár nap alatt.

Ha a szakorvos képalkotó diagnosztikai vizsgálatot , -PET,-CT-t, Cardio-CT-t,  CT-t, MR-t vagy endoszkópos vizsgálatot- ír elő, melyekhez az állami egészségbiztosítási rendszerben több hónapos várakozással lehet hozzájutni, az egészségbiztosítás segítséget nyújthat. Telefonos ügyfélszolgálaton keresztül teljes betegút szervezés történik a biztosítási csomag tartalmának figyelembe vételével.

Egészségpénztár

A pénztár tulajdonosai saját maguk a tagok. A befizetésekből a pénztártagok egészségügyi és egészségvédelmi szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Minden tag rendelkezik egy  egyéni számlával, amelyről az oda elhelyezett összeg a saját és a családtagok egészségügyi (gyógyszer, szemüveg, magánorvos stb.) és önsegélyező (születési támogatás, lakáshitel törlesztés, beiskolázási támogatás stb.) kiadásaira használható fel.Az innen fizethető kiadások minden család életében jelen vannak.  A kérdés az , mindezt szeretnék e 20 % Szja kedvezménnyel megtenni?   

Véradás a közösségért

A vér nélkülözhetetlen a rászoruló betegek gyógyításában, az életmentésben. A tudomány mai állása szerint a vér semmi mással nem pótolható, mesterségesen nem előállítható, csak véradással pótolható.

Adjunk vért és mentsünk életet! 

Segítünk a szervezésben és lebonyolításban.

Tudjon meg többet.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretné, ha az ön munkahelyén is elérhetővé válna a program? Bővebb információkért keressen minket az alábbi telefonszámon, vagy küldjön üzenetet kérdéseivel, elérhetőségeivel és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

+36 30 52 32 684