Lojális Munkatárs Program

A Lojális Munkatárs Progam egy speciális HR-támogatottságú program, amely 5-10 évre segít kockázatmentesen elkötelezni a stratégiailag fontos munkavállalókat, növelni a lojalitásukat, ösztönzi a teljesítményüket, ezáltal hozzájárul a fluktuáció visszaszorításához vagy megelőzéséhez.

Ennek segítségével stabilizálódik a cég munkaerőpiacon elfoglalt helye, befolyásolni fogja a munkáltatói brendet és hatással lesz az állásra jelentkezőkre is. A dolgozói lojalitás megvalósulását a pénzügyi megtartó konstrukción túl testreszabott, gyakorlati teljesítményösztönző megoldásokkal támogatjuk.

A Lojális Munkatárs Program segít elkötelezni a kulcs munkavállalókat, hogy az Ön vállalkozását erősítsék és ne vándoroljanak el a versenytársakhoz.


A Lojális Munkatárs Program célja

A legértékesebb munkatársak megtartása

Tapasztalataink szerint a munkavállalóid megtartása azért fontos, mert átütő sikert és tervezhetőséget hoz a cég működésébe!

Produktivítás

Javul a produktivítás egyéni és csoportos teljesítmények terén.

Kapacitás

Kiszámítható létszámtervvel tud működni a vállalkozás.

Ügyfélkapcsolatok

Javul a vevőkiszolgálás.

Tervezhetőség

Tervezhetővé és kiszámíthatóvá válik a cég jövője.

Nyugodtabb mindennapok

Kevesebb stresszel járnak a mindennapi feladatok.

Hogyan működik a Program a gyakorlatban?

Fókuszban a kulcs munkatársak

A kulcspozícióban tevékenykedő munkatársai lojalitásán múlik a cég hatékonysága és eredményessége. Ők azok akik rendelkeznek a tevékenységi körből származó szükséges szaktudással, ill. a vállalkozásra jellemző speciális szakmai és tapasztalati tőkével. Esetleges pótlásuk nehezen megoldható, az új dolgozók betanítása igen hosszú idő. A kulcs munkatársak elvándorlásából kimutatható működési és hatékonyságbeli veszteségek keletkeznek, továbbá az új szakember releváns szakmai tudásának felépítése is időigényes folyamat. a kulcs dolgozók megtartása hosszú távú felelőssége a cégvezetésnek, mert miattuk és általuk működik a vállalat.

Ezt ígéri a Lojális Munkatárs Program

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kiváló HR- és gazdasági szakembereink támogatásával új szemléletet viszünk a kulcs munkaerő megtartás és teljesítményösztönzés gondolatiságába a mikro-vállalkozásoktól a nagyvállalatokig. Ennek köszönhetően a sikeres megtartás aránya jóval magasabb, mint a hasonló termékeké vagy programoké.

Kapsz egy jógyakorlat gyűjteményt, amelyben a létező összes gyakorlati elemet tematizáltan összegyűjtöttük. Ezek olyan motivációs elemek, amelyek már máshol beváltak, működnek.

Garantáljuk, hogy a Lojális Munkatárs Program bevezetését követően az elégedettségi mutatóid évről-évre javulni fognak, a fluktuáció csökken, a stratégiailag fontos munkatársaid pedig hosszabb távon is a vállalkozásodat fogják erősíteni.

Tudjon meg többet.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretné, ha az ön munkahelyén is elérhetővé válna a program? Bővebb információkért keressen minket az alábbi telefonszámon, vagy küldjön üzenetet kérdéseivel, elérhetőségeivel és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

+36 30 52 32 684