Pénzügyi Program

A vállalkozásnak lehetősége van különböző pénzintézetekkel ún. dolgozói  csomag szerződéseket kötni.  Ezek alapján a munkavállalók különböző munkáltatóhoz kapcsolt kedvezményeket élvezhetnek.
1.) Számlavezetéshez és mindennapi pénzügyekhez kapcsolódó kedvezmény.
2.) Hitelekhez kapcsolódó kedvezmények.
3.) Megtakarításhoz kapcsolódó kedvezmények.
4.) Utazási utalvány
 
 Ezen kívűl egy vállalkozás számos pénzügyi és biztosítási termékkel dolgozik, amik segítik a mindennapjait, támogatják a tervek, fejlesztések és beruházások megvalósításában, megóvják a károktól, vagy azok következményeitől. Számos különböző pályázati forrás  és állami támogatás érhető el. Ezek között néha nehéz kiigazodni. Segítünk átlátni és megismerni a különböző termékeket, azok előnyeit, hátrányait. Edukációt biztosítunk a vállalkozásnak.

Milyen formában építhető be az Ön vállalkozásába a Pénzügyi program?

1.) Munkaerő felvétel mellett fogadó óra

A belépéstől segítjük a munkavállalót, kedvezményes számlanyitással, szép kártya helyszíni ügyintézéssel, kísérjük és támogatjuk a tervei, céljai megvalósításában. Tájékoztatjuk milyen munkáltatóhoz kapcsolt kedvezmény lehetőségei vannak és azokat hogyan tudja igénybe venni.

2.) Rendszeres fogadó óra

Szervezett keretek között, előre egyeztetett rendszeres időpontokban a munkahelyen ügyfél fogadás, tájékoztatás és ügyintézés. Legyen szó általános érdeklődésről, kedvezmény beállításról, vagy konkrét termék igényről.  Ezek a kedvezményes megoldások úgy növelik meg egy munkavállaló havi nettó bérét, hogy az a munkáltató számára nem kerül több kiadásba.

3.) Csoportos előadás

Előre egyeztetett témában az általánosan, a program keretében elérhető termékekről és a dolgozói kedvezményekről csoportos tájékoztatást tartunk . E mellett edukációs előadásokat kaphatnak, ahol pénzügyi termékek alapismereteit szélesítjük. Célunk a pénzügyi tudatosság növelése, egy magabiztosabb munkavállalói bázis felépítése a Felelős Munkáltató számára.

4.) Webes információs felület, online ügyintézési lehetőség

Mindenki számára elérhető program tartalom. Azok számára akik a kényelmesebb ügyintézést részesítik előnyben, akinek nincs lehetősége a munkahelyén személyesen kapcsolatba lépnie velünk, akik csak általánosan érdeklődnek, akik kíváncsiak, milyen munkáltatóhoz kapcsolt kedvezmény lehetőségeik vannak, akik szeretnék tudni a terveik hogyan tudja megvalósítani,  biztosítunk online elérhetőséget és kapcsolatfelvételi lehetőséget. Így helyhez sem kell kötni a Felelős Munkáltató Program megvalósítását.

5.) Belső kommunikáció támogatása

Nem csak tanácsadás keretében, hanem rendszeres belső kommunikációs tevékenységgel is tudjuk építeni a Felelős Munkáltatói képet. Ez megvalósulhat belső e-mailes kommunikációban, de akár modernebb,  belső használatú audio tartalmakkal, ún. zárt podcast keretében, ahol szakértők tudják megosztani ismereteiket, hangos formában a kollégákkal, ami a munkavégzés során és közben is fogyasztható.

Hogyan dolgozunk?

  • Megismerjük  egymást.  Feltérképezzük a közös lehetőségeket. Megkeressük az együttműködési lehetőségek pontjait és azokat elkezdjük kidolgozni.
  • Kialakítjuk a pénzintézetekkel a munkáltatói csomagokat.
  • A munkáltatói csomagok számlavezető bankokra lebontott részletes leírását, a kevezmény beállítástól, a tartalmi elérhetőségig  egy dokumentum csomagba összeállítjuk, amit kiegészítünk az eseteges cafetériára vonatkozó és egyéb pl. munkáltatói csoportos egészség biztosítás  fontos tudnivalóival.  Fontos, hogy a dolgozók tudják, miyen szolgáltatásokat és hogyan tudnak elérni. Ebben az anyagban mindent napra készen megtalálnak.  Teljes folyamat leírással  és elérési linkekkel, vagy telefonszámokkal, ami segíti őket. Ezeket minden évben aktualizáljuk.
  • Közösen kidolgozzuk, milyen formában tudjuk az önök cégénél működtetni a programot. 
  • Szép kártya és csoportos biztsításokról tájékoztatást adunk.

Munkáltatói előnyök

Munkavállalói előnyök

Munkáltatók részére elérhető pénzügyi termékek

Vállalati folyószámla hitel

Szabad felhasználású hitel a napi likviditási problémákra

Man touching a social network concept on a touch screen with his finger

Beruházási hitel

Beruházási hitelcélok, forgóeszköz- és tárgyieszköz beszerzések finanszírozására

Forgóeszköz hitel

Célja a vállalkozás rövid és/vagy hosszú távú forgóeszközigényeinek finanszírozása

Újraindítási Széchenyi kártya program

A  Széchenyi Kártya Program egy kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció, melynek célja, hogy az igénylők különböző hiteltípusok közül választhatnak, melyhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezessége kapcsolódik. Mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak egyaránt igényelhető.

1.) Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel 

100 millió Ft összeghatárig igényelhető, 2 éves futamidejű folyószámlahitel a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására.

2.) Széchenyi Turisztikai Kártya Újraindítási Folyószámla hitel

250 millió Ft összeghatárig igényelhető, 1, 2 vagy 3 éves futamidejű folyószámlahitel a túrisztikai ágazatban tevékenykedő vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására.

3.) Széchenyi Újraindítási Likviditási Hitel

250 millió Ft hitelösszegig igényelhető szabad felhasználású forgóeszközhitel a vállalkozások működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére.

4.) Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel 

1 milliárd Ft hitelösszegig igényelhető beruházási hitel a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak hosszú távú finanszírozására.

5.) Agrár Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel

1 milliárd Ft összeghatárig igényelhető, maximum 120 hónap futamidejű hitel a mezőgazdasági ágazatban tevékenykedő vállalkozások számára. 

Vállalati biztosítások

A vállalkozás számára  különböző biztosítással, a tevékenységük kapcsán felmerülő veszélyek előre kiszámíthatóvá válnak . A benne rejlő kockázatot a biztosító viseli.  Így káresemény bekövetkezésekor nem a céget terheli a veszteség.

1) Vállalati Vagyonbiztosítás
Vagyoni károk fedezetére a tényleges kockázatkezelési igények szerinti vagyonbiztosítási csomag állítható össze a vállalkozások és intézmények részére.
2) Felelősségbiztosítás
A vállalkozások működési körükben bekövetkezett, nem várt események miatt kártérítési felelősséggel tartozhatnak. Ezen kockázatok kezelésére igénybe vehető felelősségbiztosítás.
3) Csoportos élet és baleset biztosítás
A Csoportos biztosítás az élet legnehezebb pillanataiban nyújt segítséget a munkavállalóknak és családtagjaiknak, ezzel is bizonyítva számukra azt, hogy munkáltatójuk az anyagi juttatásokon túl is kifejezi a megbecsülését.
4) Szállítmánybiztosítás
Fedezetet nyújt minden nemzetközi és belföldi viszonylatban szállított árura, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól.
5) Mezőgazdasági biztosítás
Mezőgazdasági termelést végző gazdálkodók számára nyújt teljes körű biztosítási védelmet birtokmérettől függetlenül, a növénytermesztésben, az állattenyésztésben, a kertészetekben, illetve azok létesítményeiben, berendezéseiben, eszközeiben a leggyakrabban előforduló elemi károkkal és felelősségi károkkal szemben.
6) Flotta kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
Ugyanazon – jogi személy, egyéni vállalkozó, egyéni cég – szerződő üzemben tartó által biztosított gépjárművek együttesen kezelt csoportja, ha ezen gépjárművek darabszáma a biztosítási időszak kezdő napján eléri az ötöt.
7) Flotta Casco biztosítás
Kis- és középvállalkozásoknak legalább 5 gépjármű megléte esetén köthető teljes körű CASCO biztosítást.

Tudjon meg többet.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretné, ha az ön munkahelyén is elérhetővé válna a program? Bővebb információkért keressen minket az alábbi telefonszámon, vagy küldjön üzenetet kérdéseivel, elérhetőségeivel és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

+36 30 52 32 684