Happy family of four enjoying time at grass in summer park

Egészség Program

 A Vállalati Márka építésének egyik hatékony és elengedhetetlen eszköze, segítségével dolgozói többletjuttatás adható, értéket teremt, és növeli a wellbeing érzetet. Célja a prevenció.

A munkahelyi egészségfejlesztés kiemelten fontos terület  a vállalati HR világában.  Az egészség érték a munkáltatónak és a munkavállalónak egyaránt. Nemcsak a munka és a munkahely hat a dolgozók fizikai és mentális egészségi állapotára, hanem a munkavállalók egészségi állapota is hat a vállalatra és annak üzleti teljesítményére.  A fluktuáció , a hiányzás  és a kimerülten való munkavégzés sok kárt okoz a munkáltatóknak.

A céges egészség programok gazdasági és erkölcsi hatása  nagyon jelentős.  

Nem csupán a táppénz, a munkából való kiesés költségei csökkennek, a munkavégzés hatékonysága javul,  jobb, energikusabb munkát végez a fitt alkalmazott. Mindemellett a motíváció és megbescülés eszköze is, hiszen a munkavállalók sokra értékelik, hogy a munkáltató törődik az egészségükkel. A legjellemzőbb munkahelyi kockázatok között a fizikai inaktivitás is szerepel, amit befojásol a mozgás hiánya, a helytelen táplálkozás és többek között a lelki egészség is.

A veszteségek csökkentésének egyik lehetséges eszköze a vállalati egészségprogram működtetése.

Célja a munkahelyi egészség és jó-lét javítása. Az elégedettség és elköteleződés javítja a munkahelyi morált, produktívabbá teszi a dolgozót, növeli a munkaerő-megtartást és segítségével csökkenthető a fluktuáció. Ez a munkaszervezet javításával, az aktív dolgozói részvétel biztosításával és támogatásával, valamint az egyéni kompetenciák erősítésével érhető el. 

A program keretében díjmentes  szolgáltatások és költségtérítéses  lehetőségek érhetőek el.  

Amit az Egészség program kínál

szűrővizsgálatok

egészségügyi ellátás

egészségfejlesztő programok

összegbiztosítások

Egészség program általános jellemzői

 

 • Céges gondoskodást fejez ki
 • Használatával csökkenthetők a kockázatok
 • munkahelyre kihelyezett szűrésekkel várakozási idő mentesen vehetnek részt különböző vizsgálatokon a dolozók barátságos légkörben
 • a programmal jelentősen csökkenthetők a cég egészségügyi kiadásai
 • adó és járulékmenetes csoportos egészségbiztosítással elérhetővé válik a magán egészségügyi ellátás, annak számos előnyével, betegutak szervezésével és biztosítási védelemmel
 • munkáltató számára adóköteles egészségpénztárral 20 % adókedvezményben részesülhetnek a dolgozók
 • cégre szabottan, a dolgozói összetételhez igazodva egészségfejlesztő és megörző programot dolgozunk ki
 • csoportos lehetőségek, sportprogramokat, csapatépítő rendezvényeket szervezünk, véradási napok szervezésével igyekszünk támogatni a közösséget
 • gyakoriság alapján alkalmi, rendszeres és hosszútávú programokat kínálunk
 • munkáltatóhoz kihelyezett alkalmi vagy rendszeres szemészeti szűrővizsgálatokat szervezünk
 • időhatékony, gyors felmérés, rövid kiesés a munkából
 • egyénre szabott felmérések, szűrővizsgálatok, személyre szabott megoldásokkal
 • minden vizsgálatot egyéni kiértékelés, tanácsadás követ, konzultáció,  személyre szabott program
 • kontroll, folyamatos nyomonkövetés, visszamérések készítése

Milyen előnyei vannak a munkáltató számára?

Milyen előnyei vannak a munkavállaló számára?

Az egészség programban elérhető termékek és szolgáltatások

Céges Egészségbiztosítás

Az egészségbiztosítás olyan juttatás, amely gondoskodást fejez ki és költségként elszámolható Nem csak a munkavállalók lojalitása, motívációjanövelhető, de a teljesítménye is. Ez utóbbi pedig mérhető és hozzájárul a vállalat gazdasági sikereihez. 

szűrővizsgálatok + egészségügyi ellátás + összegbiztosítások

Egészségpénztár

A cégek, vállalkozások hozzájárulhatnak munkavállalóik egészségesebb életviteléhez, illetve az egészségmegőrzéssel kapcsolatos költségeik, valamint a családi kiadásaik csökkentéséhez.  Dönthet úgy, hogy konkrét vizsgálattal, ellátással támogatja munkavállalóit, de dönthet úgy is, hogy szabadon, egyedi igényeik szerint felhasználható hozzájárulást nyújt számukra.

Szűrővizsgálatok

A biztosításba épített szűrőcsomagokba tartozó vizsgálatok igény esetén a vállalati helyszíneken is elvégezhetők, arra alkalmas helysigben, vagy mobilszűrés formájában is megvalósíthatóak. A helyszínen végezhető vizsgálatok között laborvizsgálatok, EKG, optometria, különböző szakorvosi konzultációk és ultrahang-vizsgálatok is elérhetők.

Szemvédelem-Eoptika

Egyszerűbbé és átláthtóbbá tesszük a cégek számára a jogszabályi kötelezettségüknek való megfelelést. Üzletünkben, vagy akár az ön cégénél kihelyezve lehetőség van látásvizsgálatra a legmodernebb eszközökkel, kontaktlencse vizsgálatra, vagy akár szemüveg készítésre.

Egészségmegőrző és egészségfejlesztő programok

Egészségtudatos életvitellel, magas színvonalú preventív jellegű egészségügyi szolgáltatásokkal megelőzhetőek a betegségek. Célunk, hogy a munkáltatók közreműködésével a munkavállalókat az egészségesebb életvitel, a helyes életmód irányába tereljük, különböző munkahelyen elérhető egészségfejlesztési kampányokkal, előadásokkal, tanácsadással.

Egészségnapok, Sportnapok, rendezvények

Egy vállalat életében az együtt , esetleg a munkahelyen kívűl töltött napok mindig emlékezetesek. Ha mindez az egészségről is szól, akkor a munkatársak egymást erősítve tehetnek azért, hogy egészségesebben éljenek. 

Segítünk a programok kialakításában, lebonyolításában. 

Véradás a közösségért

A vér nélkülözhetetlen a rászoruló betegek gyógyításában, az életmentésben. A tudomány mai állása szerint a vér semmi mással nem pótolható, mesterségesen nem előállítható, csak véradással pótolható.

Adjunk vért és mentsünk életet! 

Segítünk a szervezésben és lebonyolításban.

Tudjon meg többet.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretné, ha az ön munkahelyén is elérhetővé válna a program? Bővebb információkért keressen minket az alábbi telefonszámon, vagy küldjön üzenetet kérdéseivel, elérhetőségeivel és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

+36 30 52 32 684