Munkáltatói Márka - Employer Branding

A munkáltatói márka építés, Felelős Munkáltató Magatartás

Egy cég akkor válik igazán sikeressé, amikor az anyagi megbecsülés mellett, széleskörű gondoskodást biztosít a dolgozói részére. Mivel az emberi erőforrás központi érték, ezért az egyéni célok magas színvonalon történő megvalósítása kiemelten hangsúlyos az elégedettség, az elköteleződés és a kiemelkedő teljesítmény elérése érdekében.
Egy erős márka vonzza a munkavállalókat és segít megtartani a meglévőket.

Ebben nyújt segítséget a Felelős Munkáltató Program.

Értéket teremt. A cégnek és a munkavállalóknak egyaránt.

Miért érdemes velünk dolgozni?

Amit az FMP kínál

Pénzügyi program

A munkáltatóknak lehetősége van dolgozói többletjuttatást adni, úgy, hogy az nem  a cég költségeit terheli. Különböző pénzintézetekkel a dolgozók számára kedvezménycsomagokat köthet, ami alapján a munkavállalók,  a  munkahelyhez kapcsolt kedvezményekkel intézhetik mindennapi pénzügyeiket, akár munkaidőben, a munkahelyen, akár szabadidőben. Személyesen és online egyaránt. 

Oktatási program

A vállalatai márka építéséhez kapcsolódik a különböző  vállalatirányítási rendszerek alkalmazása. A munkahely lehetőséget adhat a dolgozóinak szakképzésre, fokozva ezzel a munkavállalói rugalmasságát, kompetenciafejlesztési lehetőségeket biztosíthat a tanulásba való belépéshez,  a szakmai fejlődésben és a szakmai képesítések megszerzésében. Ez pozitívan hat a munkaerő termelékenységére, hatékonyabbá teszi a munkavégzést, a vállalkozás versenyképessebbé válik tőle.

 

Egészségügyi program

Széles körű gondoskodás céges juttatásként a munkavállalók számára.

Szűrővizsgálatok + egészségügyi ellátás + összegbiztosítások.  

Óvja munkatársai egészségét, hiszen a vállalati célok eléréséhez fontos az egészséges és aktív dolgozói csapat.  Növeli a dolgozói elkötelezettséget és a vállalat hatékonyságát.

 

 

Többletjuttatás

Értékteremtés

Díjmentes szolgáltatások

Milyen formában építhető be az Ön vállalkozásába a Felelős Munkáltató program?

1.) Munkáltatói kedvezmény csomag kialakítása

A munkáltatóra szabva közösen kialakítjuk a kedvezmény elemeket. A cég arculatával elkészítjük ennek a tartalmi anyagát , amit egy dokumentációs csomagban és egy nyomtatható tájékoztató anyag formájában átadunk. A tartalmi elemek változását figyeljük és annak megfelelően frissítjük, módosítjuk a munkáltatói  csamag tartalmát. Ezt az új belépő  és a már alkalmazásban lévő munkavállalóknak is át lehet adni.Ezek a kedvezményes megoldások úgy növelik meg egy munkavállaló havi nettó bérét, hogy az a munkáltató számára nem kerül több kiadásba.

2.) Lehetővé tesszük a pénzügyi szolgáltatás elérését  a munkahelyen

Szervezett keretek között, előre egyeztetett rendszeres időpontokban a munkahelyen ügyfél fogadás, tájékoztatás és ügyintézés. Akár már a munkaszerződés aláírásánál is jelen vagyunk. Szép kártya ügyintézéssel és a  munkáltatói program tartalmi tájékoztatásával.  

3.) Csoportos előadás

Előre egyeztetett témában az általánosan, a program keretében elérhető termékekről és a dolgozói kedvezményekről csoportos tájékoztatást tartunk . E mellett edukációs előadásokat kaphatnak, ahol pénzügyi termékek alapismereteit szélesítjük. Célunk a pénzügyi tudatosság növelése, egy magabiztosabb munkavállalói bázis felépítése a Felelős Munkáltató számára.

4.) Webes információs felület, online ügyintézési lehetőség

Mindenki számára elérhető program tartalom. Azok számára akik a kényelmesebb ügyintézést részesítik előnyben, akinek nincs lehetősége a munkahelyén személyesen kapcsolatba lépnie velünk, akik csak általánosan érdeklődnek, akik kíváncsiak, milyen munkáltatóhoz kapcsolt kedvezmény lehetőségeik vannak, akik szeretnék tudni a terveik hogyan tudja megvalósítani,  biztosítunk online elérhetőséget és kapcsolatfelvételi lehetőséget. Így helyhez sem kell kötni a Felelős Munkáltató Program megvalósítását.

5.) Belső kommunikáció támogatása

Nem csak tanácsadás keretében, hanem rendszeres belső kommunikációs tevékenységgel is tudjuk építeni a Felelős Munkáltatói képet. Ez megvalósulhat belső e-mailes kommunikációban, de akár modernebb,  belső használatú audio tartalmakkal, ún. zárt podcast keretében, ahol szakértők tudják megosztani ismereteiket, hangos formában a kollégákkal, ami a munkavégzés során és közben is fogyasztható.

6.) Egészség program

Céghez kihelyezett szűrővizsgálatokka segítjük a munkavállalók egészségmegőrzését. Növeljük a wellbeing érzetet. Célunk a prevenció.

7.) Oktatási program

A sikerhez nélkülözhetetlen az egységes irányítás és szemlélet mód, ami folyamatos szervezetfejlesztést követel, ezt a különböző oktatási csomagjaink tartalmazzák.

Hogyan dolgozunk?

  • Megismerjük  egymást.  Feltérképezzük a közös lehetőségeket. Megkeressük az együttműködési lehetőségek pontjait és azokat elkezdjük kidolgozni.
  • Kialakítjuk a pénzintézetekkel a munkáltatói csomagokat.
  • A munkáltatói csomagok számlavezető bankokra lebontott részletes leírását, a kevezmény beállítástól, a tartalmi elérhetőségig  egy dokumentum csomagba összeállítjuk, amit kiegészítünk az eseteges cafetériára vonatkozó és egyéb pl. munkáltatói csoportos egészség biztosítás  fontos tudnivalóival.  Fontos, hogy a dolgozók tudják, miyen szolgáltatásokat és hogyan tudnak elérni. Ebben az anyagban mindent napra készen megtalálnak.  Teljes folyamat leírással  és elérési linkekkel, vagy telefonszámokkal, ami segíti őket. Ezeket minden évben aktualizáljuk.
  • Közösen kidolgozzuk, milyen formában tudjuk az önök cégénél működtetni a programot. 
  • Kiegészítő szolgáltatásokat biztosítunk, akár munkaerő toborzás, megtartás területén. 
  • Teljeskörű cefeteri szolgáltatás érhető el a partnerünknél saját cafeteria szoftverrel.

Munkáltatói előnyök

Munkavállalói előnyök

Tudjon meg többet.
Lépjen velünk kapcsolatba!

Szeretné, ha az ön munkahelyén is elérhetővé válna a program? Bővebb információkért keressen minket az alábbi telefonszámon, vagy küldjön üzenetet kérdéseivel, elérhetőségeivel és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

+36 30 52 32 684